TV csatornák és műsorgyártók

MYKI Touch szíj

A gyermekeknek is számos fajta okosórát lehet megvenni, amelyek több előnyt tartogatnak. Mostanság a nagy kedvenc a MYKI brand Touch terméke. Ennek a szíja gumis, így a MYKI Touch szíj könnyedén cserélhető, nagyon tartós és nem mellesleg több színben is megvásárolható, ezért a szülő biztosan megtalálja azt a gyermekének, amit a kicsi is szeretni fog.

Nem mellesleg egy roppant egyszerű óráról van szó, de ez nem jelenti azt, hogy nem tud sokat. Azért akartak a tervezők egy szimpla eszközt létrehozni, hogy azt a gyerekek hamar megismerjék és a lehető leghamarabb elsajátítsák a legfontosabb funkcióit. Az egész kütyü csak 40 grammot nyom, és a MYKI Touch szíj ebből csak pár grammot tesz ki. Szóval egy olyan óráról van szó, amit a viselés közben a gyerkőc nem is érez.

Habár ez egy viszonylag kicsi óra, az biztos, hogy nagyobb mint egy alapfunkciós karóra. Egy gomb van az oldalán, a MYKI Touch szíj bekapcsolási részénél. Ezzel be lehet kapcsolni a kijelzőt és ez mindig elkalauzolja a felhasználót az alapképernyőre. Minden mást tapogatással és ujjhúzogatással lehet megoldani.

A gyerekek azt is szeretik az órában, hogy a MYKI Touch szíj roppant kényelmes és egyszerűen cserélhető. Ezért, ha a kisfiú megunja a kék szíjat vagy a lány a rózsaszínt, az pár mozdulattal átcserélhető egy másikra. Azoknak a gyermekeknek, akik szeretik az ilyen kütyüket, és odavannak a tech készülékekért, kötelező lehet a telefon kitámasztó gyűrű, amelyik a mobilnak egy biztos helyet garantál.

A telefon kitámasztó gyűrű mellett azok döntenek, akik szívesen néznek videókat, filmeket a telefonon, és akkor nem akarják a kezükben fogni az eszközt. A tartozékot csak le kell tenni az asztalra, belehelyezni a mobilt és onnantól kezdve az nem fog elmozdulni. A telefon kitámasztó gyűrű ezért is egy biztonságot, védelmet garantáló eszköz, hiszen filmezés közben biztos nem fog kiesni a helyéről a mobil, nem úgy, mint amikor az ember a kezében tartja azt.

A telefon kitámasztó gyűrű egyáltalán nem egy drága kellék, ezért az, aki nem akar sokat költeni egy efféle eszközre, nyugodtan megveheti ezt, hiszen a pénztárcáját nem fogja terhelni.

Print Friendly, PDF & Email