TV csatornák és műsorgyártók
Polcrendszer

Polcrendszer

Boltokban, illetve raktárakba gyakran szükséges, hogy a polcok nagyobb terhet is elbírjanak, könnyen szét- és összeszerelhetőek legyenek, de az egyszerű tisztíthatóság sem számít hátránynak. Az említett különféle összeállítású polcok a moment-porta.hu oldalon is megtalálhatóak.

A legtöbb esetben a rendszer ára folyóméterben van megadva, mivel minden szükséges elemet tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy fel lehessen állítani. A tartóoszlopok és maguk a polcok, valamint minden szükséges csavar is a készlet része.

Egy-egy szegmens, ami a moment-porta.hu oldalon található, egyenként 200 kg teherbírású. Ez kiemelkedőnek számít. Vannak olyan árucikkek, amelyek elhelyezésénél kiemelten fontos a nagy teherbírás. Ez elsősorban a raktárakra vonatkozik, hiszen itt nem minden esetben az esztétika az elsődleges, hanem inkább a praktikusság és az elhelyezhetőség, valamint a teherbírás.

Fontos a moment-porta.hu lévő rendszerek stabilitása is, hiszen az áruval megrakott polcoknak fixek kell legyenek. Ezért a falra vagy az oszlopra szerelhetőek.