TV csatornák és műsorgyártók
amobilgumis.hu - a jó megoldás

amobilgumis.hu – a jó megoldás

Aki napi szinten vezet autót, az tudja, hogy mennyire fontos tudni egy szerviznek a telefonszámát vagy bármilyen más elérhetőségét, hiszen néha, mint derült égből villámcsapás, úgy adódhat valami probléma, ami miatt többé sem előre, sem hátra nem lehet menni. Nem egy autó menekült már meg az amobilgumis.hu-hoz hasonló oldalaknak hála. Általában az emberek többségénél van mobiltelefon, a legtöbbnél okostelefon, aminek a segítségével könnyűszerrel kikereshető a Mobilgumis nevű szerviz elérhetősége.

Budapesten díjmentesen kiszállnak a helyszínre a nap bármelyik órájában, ami azt jelenti, hogy nemcsak nappal, hanem éjszaka is. Tehát, ha gondja akadt valamelyik gumival, akkor ne morfondírozzon tovább azon, hogy mitévő legyen, hanem hívja ki mielőbb a Mobil gumiszervizt! Természetesen nemcsak a fővárosban szállnak ki a probléma helyszínére. Ha autópályán vagy országúton robban le, oda is kimennek, csupán meg kell adnia a pontos címet. A helyszínen megjavítják vagy kicserélik a problémás gumit, így folytathatja az utat. Ugyanakkor számukra az sem jelent gondot, ha például egy motorkerékpár esetén nem velük szeretné elvégeztetni a javítási munkálatot, vagyis bármilyen más szervizbe elszállítják a járgányt. A gumik javítása és cseréje mellett, klímatöltést is vállalnak. Sőt, amennyiben valaki igényli, akkor kiszállnak a munkahelyére is, hogy ott töltsék fel a klímát. Ez főleg abban az estben hasznos, ha nincs ideje elvinni az autót a szervizbe, de már nagyon kopottak a gumik vagy fel kellene töltetni a klímát, az autót pedig nem tudja otthagyni, mert azzal jár dolgozni.

Ilyenkor kihívja a mobilgumis fiúkat és ők rendbe szedik a járműt. Amennyiben szükség lenne egy gumicserére, de nincs pénze újat tetetni, akkor a szóban forgó cég még jó állapotban lévő használt gumikat is tart raktáron, amiket kedvező áron lehet megvásárolni. Tehát jegyezze meg jól a fenti linket, mert sohasem tudhatja, hogy Önnek vagy valamelyik ismerősének mikor lesz szüksége a Mobilgumis szerviz szolgáltatásaira!