TV csatornák és műsorgyártók
esküvői meghívó

Esküvői meghívó

Gyakorlatilag, amióta világ a világ, a meghívó tartalmaz egy idézetet. Persze ez egyáltalán nem kötelező, de ahhoz, hogy az esküvői meghívó igazán meghitt legyen, a sok-sok információt érdemes lehet kiegészíteni valamilyen idézettel vagy személyes gondolattal. Ne törődjetek azzal, hogy ki mit mond, nyugodtan nyúlhattok a klasszikusokhoz is, a lényeg, hogy mindkettőtöknek elnyerje a tetszését.

Ha a szíveteknek egy Byron vagy Keats idézet az igazán kedves, akkor bátran használjátok! Persze nyugodtan lehettek kreatívok és nyúlhattok egy zene vagy film szövegéhez, sőt, felkutathatjátok a különféle bölcsességeket is, hiszen a lényeg az, hogy rólatok, kettőtökről szóljon! A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, szánjatok hát időt arra, hogy megtaláljátok az igazit!

Az esküvői meghívó az egyéniségeteket kell tükrözze, a nagy napon pedig semmi nem fontosabb annál, hogy jól érezzétek magatokat, hiszen ez kizárólag rólatok szól! Legyen az esküvői meghívó is egyedi, hogy amikor majd idősen nézegetitek, kedves emlékek melengessék majd a szíveteket!

Print Friendly, PDF & Email