TV csatornák és műsorgyártók
iPad 9.7

iPad 9.7

Ugyan tabletek már az ezredforduló környékén is voltak, a hétköznapi felhasználásra is bevethető masinák csak 2010 után, az Apple gépének bejelentését követően érkeztek meg. Az Apple ilyen eszközei közül mindmáig a leginkább keresett termék az iPad 9.7 inch átlójú kijelzővel ellátott modellje.

Ez a méretű volt az ős iPad is, később aztán érkezett a kisebb (Mini), majd évek múltán a nagyobb (Pro) változat is. A MacBook számítógépek és az iPhone telefonok után, az Apple a táblagépeknél is elindult a kávák csökkentésének irányába, aminek az egyik hozadéka a képernyőméret változása lett. Megjelentek a 10.5 hüvelykes tabletek, ám a régi verzió továbbra is kapható.

2018-ban megérkezett a termékpaletta egyik legjobban várt modellje, ami elhozta az Apple Pencil kezelését a kedvezőbb árfekvésű modellek közé is. Az akciósan 101 ezer Forintért kapható Apple iPad 9.7”-es modellje tehát bátran ajánlható azoknak, akik jót vennének jó áron. Akár az iskolás gyereknek tanuláshoz vagy a nagyinak is jó vétel ez a típus.

Print Friendly, PDF & Email