TV csatornák és műsorgyártók

Természetes izzadásgátlás

A mai világban szerencsére nagyon fontos az ápoltság és a higiénia. Ez alapján könnyen megítélhetnek minket és ha egy szembetűnő izzadság folttal jelenünk meg egy állásinterjún, az valószínűleg nem fog ránk jó fényt vetni, pláne ha ehhez még kellemetlen szag is társul. Az alumínium mentes izzadásgátló férfiaknak lett kifejlesztve.

Kellemes, férfias illata van és megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, amiről sokszor nem mi magunk tehetünk, ráadásul a kellemetlen izzadás miatt sem kell kínosan érezzük magunkat. A legtöbb deo, amelyeket már jól ismerhetünk a reklámokból, kirobbanó frissességet és férfias illatot ígér, aminek általában eleget tesznek, de nagyon csekély mértékben csökkentik az izzadást, ráadásul tele vannak egészségtelen anyagokkal. Azért fontos kiemelni az alumínium mentes izzadásgátló lényegét, mert ez természetes illóolajokból és más gyógynövényekből származó alapanyagokat használ a kellemetlen szagok semlegesítésére.

Az alumínium mentes izzadásgátló nem tömíti el a bőr pórusait, hiszen így felgyűlnek a szervezetünkben azok az anyagok, amelyektől a bőrön át kéne megszabaduljunk. Egy hagyományos deo nem csinál mást, csak eltömíti ezeket a pórusokat és ez bizonyos betegségek kialakulásához is vezethet, néhány év elteltével. Az ezekben található káros anyagokat a bőrünk felszívja és utána szép lassan felgyűlnek, ami szintén negatív hatásokat eredményezhet.

A pajzsmirigy problémák lelki okai kapcsolatba hozhatóak a kozmetikumokkal is. Hogyha belegondolunk, hogy egyetlen nap alatt mennyi vegyi anyaggal kenjük be magunkat azért, hogy az ápoltságunkat megőrizzük, akkor megdöbbentően nagy számot fogunk kapni. A pajzsmirigy problémák lelki okait már az orvostudomány is elismerte. A rossz kedv, az elfojtott problémák, a mindennapi stressz befolyásolhatja a pajzsmirigy működését, ami alul- vagy túlműködést okozhat. Szerencsére a pajzsmirigy problémák lelki okaira léteznek hatásos kezelések, amelyeknek az eredményességét jelentősen növelheti a természetes progeszteron krém.