TV csatornák és műsorgyártók
vegán keksz

Vegán keksz

Azon gondolkodik, mivel csillapíthatná az éhségérzetét anélkül, hogy felesleges kalóriákat vinne be a szervezetébe? A vegán keksz a ropogós magvak és az ellenállhatatlan szénhidrát csökkentett csokoládé keverékéből tevődik össze, nyomokban aszalt gyümölcsöket is tartalmazhat, így ideális a sportolóknak és a diétázóknak egyaránt.

A bárki által fogyasztható termék nem tartalmaz hozzáadott glutént, tejet és cukrokat az összetételében. A makro-tápanyagokban gazdag készítmény elegendő energiaforrást biztosít a sporttevékenységek idejére. Vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedik, amit a gyerekek is fogyaszthatnak. A vegán kekszet fogyasztva a diéta ideje alatt, nem kell lemondania az örömet okozó desszertekről és lelkiismeret furdalás nélkül nassolhat.

A vegán keksz 94 % gyümölcstartalommal rendelkezik és a paleo diétát követők étrendjébe is nagyszerűen beilleszthető készítmény. Ha nem tudja, mivel pörgesse fel a lecsökkent energiaszintjét a zsúfoltnak ígérkező nap folyamán, válassza a többféle ízesítésben is elérhető vegán kekszet!