TV csatornák és műsorgyártók
Prémium minőségű függöny

Prémium minőségű függöny

Hazánkban a legtöbb ablakon függöny van. Ez alól kivételt képeznek a magasabb emeleteken lévő nyílászárók. Ezekbe a lakásokba nem látnak be a szomszédok és ezért többen döntenek úgy, hogy a függöny is felesleges. Pedig olyan extra és prémium minőségű függöny is vásárolható, ami önmagában is már esztétikai élmény.

Dísze a szobának és típustól függően lehet átlátszó, illetve olyan mintával ellátott, amin nem lehet átlátni A prémium minőségű függöny minden esetben átengedi a fényt, tehát nem kell attól tartani, hogy lámpát kell kapcsolni akkor, amikor kint még világos van.

Színben is nagy a választék és olyan nem szokványos színek is megtalálhatóak a prémium minőségű függöny felhozatalában, mint a szürke, a lila vagy a kék.

A szlovén Mercis cég hazánkban is képviselt és többfajta minőségi terméket kínál. A legjobb ellátogatni a budapesti üzletbe, hiszen itt lehet meggyőződni a valódi kínálatról. Internetes eladást nem folytatunk, hiszen a függönyök hosszúsága és szélessége kényes kérdés, ami sok félreértésre adhat okot.

Print Friendly, PDF & Email