TV csatornák és műsorgyártók
Pamut függöny

Pamut függöny

A legtöbb ablak elképzelhetetlen függöny nélkül. Ezek anyaga jelentős része műanyag. Azonban, ha sötétítő is kerül az ablakra, ami sűrűbb és nehezebb, akkor gyakran használt a prémium minőségű pamut függöny. A pamut természetes anyag és egyik fontos tulajdonsága, hogy jól szellőzik, könnyen tisztítható.

Természetesen formatartó és szép esése van, a súlyánál fogva. Több színben és vastagságban kapható. A színét általában a szoba falai és a berendezés határozza meg. Ezek nemcsak a színt, hanem a mintát is befolyásolják.

Nem mindegy, hogy milyen stílusú a lakás, hiszen ehhez kell kiválasztani a prémium minőségű pamut függönyt. Az sem mellékes, hogy ezen anyagok jól vasalhatóak és formatartóak, ellentétben a műanyagokkal, amelyek érzékenyek a vasalásra és gyakran nehezen tüntethetőek el róluk a gyűrődések.

A függönyök nagyobb darab textíliák, ezért nehezen lehet bánni velük és figyelni kell, hogy a mosás után mielőbb az ablakra kerüljenek. A prémium minőségű pamut függöny jól véd a napsugárzás ellen és kívül tartja nyáron a meleget.

Print Friendly, PDF & Email