TV csatornák és műsorgyártók
talaj pH mérő

Talaj pH mérő

A pH jelzés általában a folyadékok lúgos, közömbös vagy savas voltát jelenti. A mezőgazdaságban pH értékben elsősorban a talaj kémhatását fejezik ki. A talaj pH mérő pedig meghatározza, hogy a vizsgált érték melyik tartományba esik. A termelésben igen nagy jelentősége van a kémhatásnak, mivel a növények bizonyos kémhatású talajokban fejlődnek jól.

A pH mérésnek éppen ezért nagy szerepe van, amit különböző műszerekkel lehet elvégezni. A legprecízebb talaj pH mérő a laboratóriumi műszerek között keresendő, amelyek már a profi műszerek kategóriájába tartoznak és általában professzionális tevékenységekkel kapcsolatban használatosak. Az adwa.hu webáruházban kétféle ilyen mérőeszköz között választhatnak a vásárlók.

Az egyik a AD-1020 professzionális talaj pH mérő, ami kifejezetten laboratóriumoknak lett kifejlesztve. Precíz, mikroprocesszoros modern mérőműszer. A másik, szintén nagyszerű termék az asztali változat, amivel a pH mellett, még 4 további paraméter ellenőrzése is kivitelezhető. Kérjen Ön is személyre szabott ajánlatot!