TV csatornák és műsorgyártók
propolisz tinktúra

Propolisz tinktúra

Az apró méhecskék szorgalmas és fáradhatatlan munkája nyomán olyan természetes anyagok jönnek létre, amelyek rengeteget tudnak segíteni nekünk az egészségünk megőrzésében, illetve a betegségeink enyhítésében. A propolisz tinktúra például minden idők egyik leghatásosabb természetes immunerősítője, amit csak ismerünk.

Megtalálható benne több száz gyógyhatású anyag, ásványok, vitaminok, aminosavak, nyomelemek, bioflavonoidok. Tulajdonképpen ez a méhek gyógyszere és építőanyaga, ami védi őket a vírusoktól, kórokozóktól, belsőleg és külsőleg egyaránt. Alapja egy növényi eredetű balzsam, amit a méhek a fák és bokrok rügyeiről gyűjtenek össze.

A propolisz tinktúra baktérium-, vírus- és gombaellenes hatása már évezredek óta ismert. Ezeket az előnyöket mi is élvezhetjük, ha megvásároljuk a beobee.hu webáruház kínálatából a terméket, ugyanis innen többféle kiszerelésben vehető propolisz tinktúra. 10, 30, 50 és 100 ml üvegcsék közül választhatunk és mindegyiknek rendkívül kedvező az ára. Használja ezt a betegségek megelőzésére!