TV csatornák és műsorgyártók
propoliszos méz

Propoliszos méz

Szeretne valami ízletes és egyszerre egészséges finomságot megkóstolni? Akkor nagy valószínűséggel a propoliszos méz az, amire vágyik. A méhészeti termékek ezen csodálatos kombinációja tökéletesen kiegészíti egymást. Amikor a propoliszt a megfelelő arányban kombinálják mézzel, akkor egy meglehetősen koncentrált keverék jön létre, amit a felnőttek esetében naponta kétszer tanácsos fogyasztani.

Egy teáskanálnyi ebből a készítményből 30 perccel étkezés előtt elegendő a hörghurut, a torokfájás, a magas vérnyomás, valamint a gyomor- és a bélrendszer problémái elleni küzdelemhez. A propoliszos méz külső használatra is alkalmas. Így égési sérüléseket, sebeket és bőrgyulladást is kezelnek vele.

Az allergiára hajlamosaknak tanácsos óvatosan bánni ezzel a termékkel, de csak abban az esetben, ha korábban már volt negatív reakciójuk a méhészeti termékekre. Figyelembe véve az összetevők természetes értékét, a propoliszos méz ára meglehetősen alacsony. Az immunitás növelésére szolgáló gyógyszertári lehetőségek nagyságrendekkel többe kerülnek és a hatékonyságuk gyakran nem bizonyított.