TV csatornák és műsorgyártók
Kavicskép

Kavicskép

Sokan vannak, akik gyűjtögetik a kavicsokat, igazából maguk sem tudják, hogy miért. Aztán ott kallódnak egy kosárkában, vagy egy polcon. Több olyan megrendelés is érkezett már, ahol a saját gyűjtésből származó kavicsképek készültek.

Az emberek szeretnek utazni és közben kavicsok megszólítják őket. Ezek gyakran magukkal viszik és nagyon jó lehetőség képekbe foglalni őket a kavicsképek segítségével. A témát kitalálhatjuk közösen, de van, akinek már megvan az elképzelése, hogy mit is szeretne.

A rendelések során ezt pontosan átbeszéljük, esetleg egy gyors vázlat is készül az elképzelésről, hiszen így rögtön látszik, hogy mi volna a legjobb. A több szem többel lát elv érvényesül, hiszen a megrendelő is azonnal találkozik ilyenkor az ötlet megvalósulásának első fázisával.

Utána már csak a konkretizálás marad a vásznon. A kavicsképek valahogy adják magukat, különösen akkor, ha a megrendelő szeretné az általa gyűjtött alapanyagot képbe önteni. Először kirakjuk őket, aztán megnézzük, hogy mit mondanak, milyen témát szeretnének.

Print Friendly, PDF & Email