TV csatornák és műsorgyártók
kötés horgolás

Kötés horgolás

A ruhakészítésnek számos alfaja van. Az egyik legnépszerűbb a kötés horgolás művészete, amit néhány évszázaddal ezelőtt még minden nő kötelezően művelt. Kötéssel, horgolással és persze varrással születtek a szebbnél-szebb középkori és újvilági ruhák, kiegészítők.

Nem is kell ennyire visszamenni a történelemben, mert a kötés horgolás nagyanyáink tévé előtt végzett kellemes időtöltése is volt. Bizonyára Ön is kapott már kézzel készült sapkát, sálat vagy kesztyűt karácsonykor.

A kötés horgolás újra reneszánszát éli. Igaz, hogy a konfekciógyártás olcsóbbá teszi a pulóvereket és egyéb ilyen módon készült termékeket, de nem mindegy, hogy milyen összetételű fonalat használnak fel.

Ha minőségi, kényelmes és természetes szálakból készült ruhákat szeretne, akkor bátran lásson neki a kötésnek, horgolásnak! Cégünk ezt támogatja, különféle gyapjú és pamut gombolyagot vásárolhat, méghozzá kedvező áron. Válasszon szín vagy összetétel alapján, esetleg próbálja ki a többszínű, illetve kézzel festett motringjainkat!

Print Friendly, PDF & Email