TV csatornák és műsorgyártók
Repülőtéri parkolás online foglalással

Repülőtéri parkolás online foglalással

Egy utazás mindig nagy öröm, hiszen ha a családi elfoglaltság, akkor nyaralás, ha céges dolog, akkor pedig valami nagyobb megrendelést jelent. A repülőtéri parkolás pedig tökéletesen kiegészíti az élményt, hiszen nagyon jó kondíciókat kínál.

A stressz-mentes utazás egyik alapfeltétele, hogy az indulás és az érkezés is hasonlóképpen jól alakuljon. Szerencsére az olyan szolgáltatók, mint az Európa Parkoló már megteremtették ezeket a feltételeket és olyan szolgáltatásokat ajánlanak az ügyfeleiknek, amelyek igénybevételével abszolút kellemesen juthatnak el a reptérig.

A repülőtéri parkolás helyszíne Vecsés, ahol a biztonsági kamerákkal is felszerelt parkolóból egy légkondicionált, kényelmes minibusz szállítja az utasokat és a bőröndöket a felszállás helyszínére. Azonban nemcsak a repülőtéri parkolás és az ahhoz kapcsolódó, díjmentes fuvar az, amit kínálni tudnak.

Náluk arra is van lehetőség, hogy 1000 forintos darabáron fóliáztassa be az összes bőröndjét, ezzel védve a sérülésektől és az illetéktelen kezektől.

Print Friendly, PDF & Email