TV csatornák és műsorgyártók
Gyönyörű mosoly

Gyönyörű mosoly

Annak a személynek, akiknek volt már szerencséje a fogfájáshoz, jól tudja, a szóban forgó jelenség nem csupán kellemetlen, mivel, ha nincs azonnal kezelve, hosszú távú következménye is lehet, mégpedig a fogak elveszítése. Akkor sem kell búsulni, ha már megtörtént a baj, hiszen van megoldás!

A hagyományos fogászati beavatkozásoktól eltérően, az IHDE fog implantátum technikája elképesztően gyors és megbízható eredményekkel kecsegteti a pácienseket.

Az említett innovatív technológia röviden olyan eljárást takar, ami 72 órán belül lehetővé teszi, hogy a beépített implantátumokra korona kerüljön. Miért jó ez a pácienseknek? Nos, elsősorban azért, mert így a következő, végleges kezelésig nem kell fogatlanul tengetniük a mindennapjaikat.

A fogak hiányában az arc csúnyán beesetté válik, sőt, emésztési zavarok is felléphetnek, hiszen a delikvens képtelen megfelelően megrágni az elfogyasztott ételt. A modern módszerrel beépített fog implantátumnak köszönhetően viszont, az étkezés nem okoz gondot, hiszen a fogsor azonnal terhelhető.