TV csatornák és műsorgyártók
rozettás kilincs

Rozettás kilincs

Az emberek kedvelik a praktikus megoldásokat a lakásuk berendezésénél is. A rozettás kilincs is ezek közé tartozik, hiszen szinte majdnem minden ajtóra felszerelhető. Bizonyára már mindenkivel megtörtént, hogy a vásárlás után vette észre, miszerint az adott termék mégsem volt a legjobb választás.

Éppen ezért, ha van rá lehetőségünk, válasszunk olyan tárgyakat, amelyek sokoldalúak, így többféle módon lehet használni. A rozettás kilincs független a kilincs-kulcslyuk távolságtól, így nagy valószínűséggel nem ér majd bennünket az a kellemetlen meglepetés, hogy nem szerelhető fel az ajtóra.

Az ilyen kilincs alakját tekintve három típust különböztetünk meg: a kör, négyzet és ovális alakút. Hogy melyik lesz a ideális változat? Az mindenkinek az egyéni igényeitől függ. A kilincs.hu webáruházban mindenesetre van miből választani, hiszen a rozettás kilincs felhozatal is igazán gazdag. Rengeteg stílusú, színű, alakú megoldás várja azokat, akik a rozettás termékek mellett, teszik le a voksukat. Figyelje az akciókat is, hiszen mindig vannak!

Print Friendly, PDF & Email