TV csatornák és műsorgyártók
X-Akták 2016

X-Akták 2016

13 év kihagyás után új évaddal jelentkezik a ’90-es évek egyik legnézettebb sorozata az X-Akták. A 6 részes évad során Scully és Mulder ügynökök szerepében, a régi rajongók örömére, ezúttal is Gillian Anderson-t és David Duchovny-t láthatjuk, akik elé a film történései most egy világméretű összeesküvés felderítését állítják feladatul, amely korábbi rejtélyeket is felfedhet.

A 24-i világpremier után, ezúttal nekünk sem kell várni heteket, hónapokat, hogy végigizgulhassuk az eseménydús és izgalmas mini sorozatot, hiszen 25-én este 21.20-kor, alig 24 órával a premier után, már magyar szinkronnal nézhetjük meg az első részt a Cool TV jóvoltából.

A második rész már 26-án este szintén megtekinthető lesz, a továbbiakra azonban egy-egy hetet várnunk kell, hiszen kedd esténként 21.10-kor adják le a Cool-on. Ne hagyja ki Ön se 2016 talán legjobban várt filmsorozatát, mely remélhetőleg méltó folytatása lesz a 16 Emmy-díjat bezsebelő 202 részes filmnek! Január 25-én este az X-Akták újra kinyílnak, legyen ott Ön is!