TV csatornák és műsorgyártók

A réz az egyik legkeresettebb hulladék, hiszen értéke meghaladja a vasét, az alumíniumot és egyéb fémekét is. Sokan tisztában vannak ezzel és azt a réz felvásárlás szolgáltatást szeretnék igénybe venni, amelyik a legjobban megéri anyagilag. Biztosan elégedett lesz az ember azzal, amit a Méhes Hulladék kínál.

A réz felvásárlás során azonban minden kliensnek tudnia kell, hogy az átvevőhely csakis egész kilogrammokat tud átvenni. Hiába van valakinek 4,7 kg reze, sajnos az a cégnek csak 4 kilogrammnak számít. Nem azért dönt így a vállalat, hogy kellemetlenséget okozzon, hanem mert csakis így tudja továbbadni a kapott hulladékot.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a réz felvásárlás soránaz egész 4,7 kg-ot át kell adni. Elég, ha eladja az ember a 4 kilogrammot, és a maradék 0,7-et hazaviszi és még gyűjt hozzá. Azért, hogy az egész procedúra a mérést tekintve zökkenőmentes legyen, jól teszi az ember, ha már otthon elvégzi a mérést és aztán látogatja meg a telephelyet.

Ennek köszönhetően pontosan tudja majd a potenciális vevő, hogy mennyi hulladékkal rendelkezik és azért mennyi pénzt kell kapjon. Előfordult már hogy pár kuncsaft azt hitte, hogy a vállalat át akarja verni, majd amikor hazament és lemérte, ugyanazt a súlyt kapta. A réz felvásárlás megbízható jellegét igazolja, hogy a mérlegeken már digitális számlap is található. Érdemes mindig megkérni a mázsamestert, hogy mutassa meg a mért súlyt.

A szinesfém Tatabánya környékén is keresett

A színesfémek régóta értékesnek bizonyulnak a gyűjtők és persze a telephelyek körében. A szinesfém Tatabánya városában eladható a Méhes Hulladék vállalkozásnak, amelyik régóta ezen a területen tevékenykedik. Egyesek azért választják ezt, mert maximálisan megbíznak benne.

Igazolja ezt a munkatársak hozzáállása, akik mindig legálisan járnak el. Ha egy kolléga például személyes adatokat kér el, akkor azt csakis azért teszi, mert így kérik a szabályok. A szinesfém Tatabánya területén sajnos az okmányok hiányában nem adható le, és a felvásárlást nem tudja elvégezni az átvevőhely. Illetve arról sem lehet megfeledkezni, hogy a NAV egyes hulladékfajtáknál jelentési kötelezettséget ír elő.