TV csatornák és műsorgyártók
testvaj

Testvaj

Kiszáradásra hajlamos, nedvességhiányos bőrrel küszködik? Sokféle terméket kipróbált már ennek enyhítésére, de mégsem találta meg az igazit? Ez esetben Önnek a dorkaszappan.hu internetes boltban megvehető Csupa csoki Bence kence arc- és testvaj mindennapi alkalmazását ajánljuk.

Egy igazi E-vitaminbomba, ami természetes módon hidratálja és védelmezi a bőrt, ráadásul nagyon finom csokoládéillattal rendelkezik. Hidegen sajtolt organikus kakaóvajat tartalmaz, aminek hatására gazdagon táplálja a bőrt. A striákat is képes megszüntetni ez a testvaj, ápolni a hegeket, csökkenteni a gyulladások, irritációk kialakulásának valószínűségét.

A környezeti ártalmakkal szemben is védelmet nyújt. A benne megtalálható természetes antioxidánsok révén képes lassítani a bőr öregedését is. A fényvédő hatása körülbelül 6 faktorszámnak felel meg, tehát ideális használni napozás, fürdőzés idején. Javítja a bőr rugalmasságát, tehát igen sok jótékony tevékenységet végez. A testvaj pár kattintás elvégzése után az Öné lehet!

Print Friendly, PDF & Email