TV csatornák és műsorgyártók
sport karórák

Sport karórák

Ki mondta, hogy a klasszikus és a lezser nem összeegyeztethető? A klasszikus sport karórák sokoldalúvá teszik ezt a tartozékot. A XXI. században a hétköznapi és az üzleti öltözék egyaránt lehetővé teszi a sportos kiegészítők használatát. Egyesek úgy gondolják, hogy a szilikon hevederek komolytalanul és nem alkalminak néznek ki.

De valójában a sport karórák olyan technikailag kifinomult mechanizmusok, amelyek megkönnyítik a tulajdonosaik életét az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a számológép, az iránytű és még sok más.

Nemrégiben például a híres svájci Tissot márka is kibővítette T-Racing kollekcióját kevésbé elegáns modellekkel. Az időmérő stopperrel és sebességmérővel van felszerelve, a gombokat pedig speciálisan kialakított fedelek védik a véletlen megnyomódástól. Az óra kiváló minőségű acélból készül és zafír kristályokkal van berakva.

A legtöbb világmárka nem szeretne lemaradni az aktív időtöltés kedvelőinek való kronométerek gyártásában, ezért a búvárkodás szerelmeseinek például 1000 méterig vízálló sport karórákat készítenek.