TV csatornák és műsorgyártók

Kiváló klímák teljes választéka

Ritkán ugyan, de előfordul, hogy egyetlen klíma képes megfelelő hőmérsékletet teremteni az egész lakásban. Viszont egy emeletes családi házban ez már ​multi split klíma nélkül nem valósítható meg. Hogyha a nappaliban helyezzük el a beltéri egységet, akkor valószínűleg azt kellően le fogja hűteni, de a felső szinten már nem lesz érezhető a hatása.

Minden szobába érdemes elhelyezni egy külön egységet. Hogyha ezt gazdaságos módon szeretnénk megoldani, akkor mindenképp a multi split klíma mellett döntsünk és ne a mono típusra voksoljunk, mivel ez utóbbiból egyenként fel kéne szerelni mindet.

A multi split klíma csupán egy nagyteljesítményű kültéri egységből áll, amihez akár 6 vagy több beltéri is csatlakozhat. Természetesen az ipari változatok esetében nagyobb teljesítménnyel lehet számolni.

A ​multi split klíma viszont egy elegáns megoldás, aminek a kivitelezése gazdaságosan megvalósítható a kaisaiklima.hu csapatának köszönhetően, akik a szakszerű beszerelését is vállalják. Az árakkal kapcsolatban a weboldalon további információk találhatóak.

Print Friendly, PDF & Email