TV csatornák és műsorgyártók
burkolókeret

Burkolókeret

A legtöbb embernek komoly vágya, hogy sikerüljön felépítenie azt az otthont, ahol boldogságban élheti le a teljes életét. A feladat gyakran elég nehéz és komoly befektetést igényel. Ezért, amikor eljön az idő, akkor nagyon meg kell nézni, hogy milyen termékeket vásárolunk. Az árat mindig írja felül a minőség! Ez kifejezetten igaz a burkolókeret esetében.

Egy olyan speciális kiegészítőről van szó, amiről gyakran elfeledkezünk. A tetőablak elengedhetetlen tartozéka, aminek a fő feladata, hogy biztosítsa a vízálló kapcsolatot a fedőanyag csatlakozásánál. A burkolókeret hiányában könnyen felüthetné fejét az a probléma, hogy elégtelen a szigetelés és egy nedvesebb idő során becsorog a víz, ezzel tönkretéve a vakolást, festést vagy a gipszkarton felületeket.

Érdemes megelőzni a problémát és nem utólag gondolkodni a megoldáson, amikor az alapból rendelkezésre áll. A burkolókeret a nyílászáró egység tartozéka, de ettől függetlenül külön csomagolást kap és ilyen módon kerül értékesítésre. Ismerjük meg a különféle formáit és azok paramétereit a schindler.hu weboldalon!

Print Friendly, PDF & Email