TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Szeptember 13-án, este 18 órakor új műsor indul az RTL II csatornán. Az új műsor, a „Nagyszám! – száz dal, amit egy ország dúdol” Hadas Kriszta vezetésével látható majd. Hadas Kriszta már régóta ismert személyiség, hallható volt a Magyar Rádióban, illetve az MTV Objektív című műsorában is.

Kiváló tehetségét a szakma kétszer díjazta is, az év televíziós szerkesztő- riporterének választották meg. A műsorban az adások eltérő témákat mutatnak majd be. A műsorvezető a híres magyar slágereken keresztül mutatja be a múltat és a jelent. A műsorokban hallhatóak lesznek pörgős, lassú, mulatós slágerek, illetve gyerekdalok is.

Hadas Kriszta számos énekessel készített riportot annak érdekében, hogy műsorát még színesebbé tegye. A műsorvezető 14 nap alatt 63 interjút készített az ismert zenészekkel. Az interjúkban az énekesek jellemzik dalukat, egyes részleteiket. Az első adást Divatdiktátor címmel láthatják majd a tévénézők. Az első részben látható lesz a Hungária együttes, Ákos, Kozsó és Ganxsta Zolee is.