TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Nemsokára új műsort láthatunk az RTL Klub műsorkínálatában. A The Doctor Oz Show magyar megfelelője a Dr. Tóth című műsor lesz, amely hétköznaponként kerül vetítésre. A műsort dr. Tóth Tamás vezeti majd, aki már számos más magazinműsorból ismerős lehet a tévénézők számára.

A műsor célja, hogy tanácsot nyújtson azon tévénézők számára, akik valamilyen betegséggel küszködnek. A műsorvezető természetesen életmód tanácsadást, táplálkozási tippeket, valamint egészség megőrzési javaslatokat is kínál a tévé készülékek előtt ülőknek.

A műsorban bemutatásra kerül majd néhány termék is, amelyek segítik a gyógyulási folyamatot. A háttérmunkálatokban szakképzett orvosi és szakértő csapat segédkezik majd. A The Doctor Oz Show amerikai változata nagy sikert aratott a tévénézők körében.

A műsorvezető nemcsak tanácsokat ad, és konzultál más szakértőkkel. Ő maga is megkóstolja a kialakított étrend ételeit, elvégzi az edzésgyakorlatokat. A magyar változat műsorvezetőjével a Fókusz című műsorban ismerkedhetnek meg az érdeklődők.