TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Egy új összeállítást láthatnak mindazok, akik délben az RTL Klubot nézik, ugyanis a Muzsika TV sztárjai új ötletekkel rukkoltak elő. A zenei összeállítás meglehetősen széles palettából válogat, így a nézők számtalan sztár előadásában hallhatnak kiváló dallamokat. Így aki az RTL csatornáját nézi, találkozhat Balázs Palival, Házibuli Attilával és a Dáridó Gardenből is láthatnak részleteket.

A nézők természetesen már ezen a héten is élvezhetik a dallamokat, méghozzá a híres Dáridó Garden segítségével. Bizonyára mindenki ismeri már Galambos Lajost, akik a Dáridó központi alakja.

Új műsora lényegében a Dáridó modern kivitelezése, így mindenképp érdemes lesz nyomon követni az eseményeket. A Dáridó Garden számtalan vendéget meghívott, így találkozhatunk majd Gergely Róberttel, Tabáni Istvánnal, Bódi Guszti és a Fekete Szemekkel stb. Természetesen a felsorolás ezzel még korántsem ért véget, így a nézők számtalan kiváló énekessel találkozhatnak majd a műsor során, vagyis mindenképp érdemes lesz az összeállítást nyomon követni!