TV csatornák és műsorgyártók
A 2015-ös teszt eredményei

A 2015-ös teszt eredményei

Az előrelátó gépkocsivezetők már idejében felszereltetik a téli gumi típusokat az autóikra, hiszen soha nem lehet tudni, hogy a hideg évszak kezdetén, melyik reggel ébredünk hóesésre. Az abroncsokat viszont mindig tesztelik azért, hogy megtudják, melyik márka a legnívósabb, legjobb minőségű.

Ha érdeklik Önt is a 2015-ös teszt eredményei, akkor lépjen be taylorgumi.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt elolvashat ebben a témában! Megtudhatja, hogy hányféle téli gumi lett összehasonlítva a teszt során és melyek voltak a leggyengébb, valamint a legmagasabb minőségűek.

Azt azért előzetesben eláruljuk, hogy a képzeletbeli dobogó tetején 3 prémium márka trónol, mégpedig a Goodyear Ultragrip 9-ese, a Michelin Alpin 4 és picit lemaradva mögöttük a Dunlop Winter Response 2. De a weboldalon található táblázatból mindent megtudhat a 2015-ös teszt eredményei alakulásáról. Tehát információkért vagy vásárlás érdekében, keresse bizalommal a taylorgumi.hu webáruházat, ahol új és használt autógumikat egyaránt vásárolhat!

Print Friendly, PDF & Email