TV csatornák és műsorgyártók
férfi táska

Férfi táska

Egy időben leginkább az üzletemberek vittek magukkal táskát, amelyekben a fontos iratokat tárolták. Az egyszerű munkások legfeljebb az uzsonnájukat kellett magukkal vigyék, másra nem igazán volt szükségük a nap folyamán.

Azóta a világ hatalmasat változott és a férfi táska majdnem olyan elterjedt az erősebbik nem körében, mint a nőknél. Bár a férfiak a legtöbb esetben megelégednek 1-2 darabbal és leginkább a praktikum szempontjából visznek magukkal férfi táskákat.

Rengeteg kütyü és más hasznos eszköznek ad helyet egy több zsebes kialakítással rendelkező változat. Elfér benne a fényképezőgép, a laptop és annak minden tartozéka, iratok, készpénz stb. Az elegáns bőr sohasem fog kimenni a divatból, nem mellesleg ezek a modellek hosszú éveken keresztül kitűnően bírják a mindennapos használatot.

De a kínálatból nem maradhattak ki a férfi táska sportos típusai sem. A vállpánttal rendelkező és pánt nélküli modellek egyaránt közkedveltnek számítanak és úgy tűnik, hogy az övtáskák is ismét divatba jöttek.