TV csatornák és műsorgyártók
Fedélzeti táska, bőröndök

Fedélzeti táska, bőröndök

Ha olyan kabinbőröndöt vagy táskát keres, amit felvihet a fedélzetre, akkor érdemes szétnéznie a honlapunkon, hogy a megfelelő paramétereken belül vásároljon modellt.

Ugyanis a fedélzeti táska nem lehet nagyon nagy, mintegy 40x25x20 cm az elfogadott. Az általunk forgalmazott fedélzeti táska mindegyikére 2 év garanciát is biztosítunk, így nyugodt lehet abban, hogy nem fog leszakadni a vállpánt, nem lyukad ki idő előtt, nem bomlanak ki a varrások.

Az olyan fedélzeti táska, ami elfogadott a Wizzair szabályai szerint, megfelelő a Ryanair repülőtársaságnak is, így nem kell mást vennie, ha más-más járatokkal közlekedik.

Vásárlás előtt érdemes megtekinteni a vásárlói véleményeket is, hiszen azok sokat segíthetnek a döntésben. A megrendelt táskák, bőröndök korrekt és gyors ügyintézés mellett érkeznek házhoz, maga a csomagolás is alapos, hogy a kézhez kapott termék ne viseljen szállításból fakadó sérüléseket. Ha szeretne a felmerülő kérdéseire is választ kapni, keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mail-en keresztül!