TV csatornák és műsorgyártók
elektromos rágcsálóriasztó

Elektromos rágcsálóriasztó

A különféle kisemlősök gyakran igen komoly kárt és kellemetlenséget tudnak okozni a lakásban a jelenlétükkel. A régi ingatlanokban, ahol a padlózat még nem kapott masszív betonalapot és a falak is vályogtapasztással rendelkeznek, az egerek nagyon könnyedén bejuthatnak a belső környezetbe. A hatékony távoltartást az elektromos rágcsálóriasztó segítségével lehet gyorsan elérni.

Amikor fontos, hogy az állatok ne pusztuljanak el, csak legyen számukra kellemetlen a helyszín és inkább költözzenek el, akkor mindenképpen megéri ezen humánus eljárás mellett dönteni. A különféle mérgekkel ellentétben, az elektromos rágcsálóriasztó nem veszi el az állatok életét és nem okoz ezzel plusz munkát.

Vége a tetemek eltakarításának vagy az oszlásból származó kellemetlen szagoknak. A hálózatról működő rendszer folyamatosan bocsájtja ki a speciális hanghullámokat, ami az embert és a házi kedvenceket nem fogja zavarni. Az elektromos rágcsálóriasztó olyan befektetés, amit megéri a mindennapjaink részévé tenni, ha a lakásban vagy a mellékhelyiségekben problémákat okoznának az egerek.