TV csatornák és műsorgyártók

Story4

Mr Selfridge fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mr Selfridge
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az Emmy- és Golden Globe-díjas „Downton Abbey” sikersorozat után, egy újabb kosztümös sorozatot tűzött műsorra a Story4. A „Mr. Selfidge” közel 20 országban lett a nézők nagy kedvence, így a siker bizonyára Magyarországon sem marad el. A nézők március végétől, minden hétfőn este 21:35-kor kísérhetik figyelemmel az izgalmas eseményeket.
A filmbeli történet 1909-ben játszódik Londonban, Harry Gordon amerikai vállalkozó főszereplésével, aki az Oxford streeten nyitott egy áruházat, ami egy igen különleges helynek számított abban az időben. Az üzletember célja az volt, hogy a vásárlást mindenki számára izgalmassá tegye és ennek érdekében minden trükköt be is vetett. A gazdag londoni élet tökéletesen bemutatásra kerül, de mellette, a ragyogás hátterében gőzerővel megy az ármánykodás, ami ebből a történetből sem maradhat ki. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Új mentalista sorozat

Új mentalista sorozat

Új mentalista show műsorral jelentkezik a STORY4 május 15-től, Danny Blue – A Tudatfeletti címmel.

Premieradás május 15. szerda 20:00 óra.

A szórakoztató műsorban Danny Blue hétköznapi szituációkban, az utca emberének közreműködésével mutatja be, miként fedezhetjük fel tudatunk határait.

Elképesztő szituációk és hihetetlen pillanatok a műsorban, mert a csoda bárkivel megtörténhet. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Ha csütörtök akkor már egyértelmű, hogy Európa Liga mérkőzés és nincs ez másként ezen a héten sem. A Story4-en figyelemmel követhetjük a német, Hannover csapatát, amint az orosz Anzsi Mahacskala csapatával játszik. Huszti Szabolcs csapata két gólos hátrányban van, de még nincs minden veszve, a kiváló játékosok fordíthatnak az álláson. A magyar középpályásra komoly feladat vár, hiszen nem egyszerű ledolgozni a hátrányt. Az egy héttel ezelőtti Köteles László bravúrok után újabb izgalmakban lehet részünk és a magyar focistára összpontosíthatunk, aki szerves része a német csapatnak.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....