TV csatornák és műsorgyártók
RTL Klub Híradó fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

RTL Klub Híradó
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nemrégiben változott az RTL Klub kora esti műsorrendje, így a Híradó új időpontban, 18:00 órakor jelentkezik. Tulajdonképpen minden kicsit előrébb került, hiszen a Fókusz is 19:00 órakor már kezdetét veszi. Mindez a változás csak a hétköznapokra érvényes, hétvégeken minden maradt a megszokott időben.

Alig telt el néhány nap máris újabb változások vannak a láthatáron, valószínűleg a nézők nagy örömére. Június 16-ától nem csak a kora esti órákban nézhetjük meg a legújabb történéseket, mert éjfél körül is jelentkezik az RTL Klub Híradója. A késő esti órákban az RTL II esti Híradója kerül műsorra az RTL Klubon, így Rábai Balázzsal találkozhatnak a nézők.

Minden nap számtalan izgalmas esemény történik az országban és a nagyvilágban, amelyekről nem kell senkinek lemaradni, erről az RTL Klub szerkesztősége gondoskodik. A nap legfontosabb politikai és közéleti eseményei azok számára is elérhetőek lesznek, akik a kora esti órákban még nem tudnak képernyő elé kerülni. A világ történései mindenkinek hatnak az életére, így jó képben lenni a legfontosabb tudnivalókkal.

forrás:RTL Klub/Sajtoklub