TV csatornák és műsorgyártók

A szabadban való túrázást egyre többen kedvelik, hiszen kiváló kikapcsolódást tud nyújtani a barátokkal és a családdal, kortól és nemtől függetlenül. Azonban, indulás előtt érdemes megfontolni, hogy milyen túra bakancs és egyéb öltözék kell majd a tevékenység során, hiszen egy kényelmetlen és terepre nem alkalmas lábbeli nagymértékben el tudja rontani az élményt. A nomadsport.eu webáruházban számos minőségi túra bakancs áll az érdeklődők rendelkezésére, kiváló ár-érték arányban és olyan széles körben elismert gyártóktól, mint amilyen a Hanwag, a Hoka, a Columbia, a Meindl, a Merrel, az Olang, a Saleva, a Vaude és az On Cloudrock.

A webhelyen mindenki meg fogja találni a lábára leginkább megfelelő speciális bakancsot, legyen szó könnyű erdei sétáról, technikásabb terepről vagy professzionális öltözéket és kellékeket igénylő hegymászásról. A lábra illeszkedő, masszív túra bakancs előnye, az utcai cipőkkel szemben az, hogy elegendő tartást ad a lábnak és el van látva innovatív csúszás elleni védőelemekkel is. A túra bakancs kiválasztásánál elsődleges, hogy a megcélzott terep feltételeinek megfelelő modell kerüljön a bevásárlókosárba. Az sem mindegy, hogy félnapos vagy akár 1-2 hetes túrázásra való felkészülés van soron, továbbá mást kell viselni nyáron, az átmeneti évszakokban és a téli hónapokban. Kezdőknél kiemelten fontos, a gyengébb lábizmok miatt, a bokát is tartó túra bakancs viselése terepen. Könnyű terepre elegendő egy félmagas szárú típus is, a hosszabb túrákra viszont már komolyabb kialakítású, vízálló és bőr lábbelik ajánlottak.

A kimondottan hegymászásra tervezett darabok talpa keményebb és merevebb, fel vannak szerelve ütéscsillapítással és hágóvas kompatibilisek. A téli változatok alkalmasak havas, jeges időjárási viszonyok közé is és a talpuk a szokásosnál jobban barázdált. A felhasználóbarát webshopban, a könnyebb tájékozódás érdekében, az állandóan frissülő túra bakancs termékkategória fel van osztva férfi és női modellekre. Válogathat mindenki kedvére!