TV csatornák és műsorgyártók

Széleskörű szolgáltatásokat és különböző feltételeket kínál az ügyfeleknek. A fordítóiroda Budapest városában rengeteg embernek nyújt segítséget. Hivatalos fordítást is vállalnak a dolgozói, amit elfogadnak a külföldi munkahelyeken és iskolákban. Sürgősségi felárat alkalmaznak, ami természetesen függ a szöveg terjedelmétől is. Normál áron 10.000 karakter/munkanap fordítást vállalnak. Lektorálást és számos egyéb szolgáltatást is igényelhet, mint például a személyes és céges dokumentumok, illetve weboldalak átültetése.

A fordítóiroda Budapest területén kizárólag profikat foglalkoztat, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek bizonyos szakterületeken, mint a jog, az orvostudomány és az üzleti kommunikáció. Garantálják a kész dokumentumok konzisztenciáját és a magas minőségét. Adatvédelmi és biztonsági protokollokat használnak, ezért az ügyfeleknek egy percig sem kell aggódniuk amiatt, hogy illetéktelenek kezébe kerül a fordítandó szöveg tartalma. A fordítóiroda Budapest lakosainak nagy örömére, hétvégén is elérhető.

Kulcsfontosságú a globális közönség eléréséhez, a felhasználói elégedettség növeléséhez és a bevételek maximalizálásához. A szoftver lokalizáció a számítógépes programok, az internetes honlapok és más alkalmazások fordítását, illetve kulturális adaptációját jelenti. A folyamat során, a súgó-fájlokat és a felhasználói kézikönyveket a célközönség nyelvére szabják. Ez a művelet fontos része a globalizációs stratégiának, mivel lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy a szolgáltatásaikat és a termékeiket érthető módon mutassák be a különböző országokban élő embereknek.

A szoftver lokalizáció alkalmával figyelembe veszik az eltérő pénznemeket, a dátum- és időformátumokat, valamint a felhasználói felület kialakításában mutatkozó kulturális különbségeket. Gyakran szükség van szerkezeti változtatásokra is, mint a nevek és a számok átalakítása. Nagyon sokat segít a cégeknek abban, hogy ismertséget szerezzenek és elnyerjék az ügyfelek bizalmát. A szoftver lokalizáció összetett feladat, így a munkát hozzáértő szakemberre kell bízni.