TV csatornák és műsorgyártók
Vörös özvegy az AXN-en

Vörös Özvegy az AXN-en

Bár a Hannibal láz még javában tart az AXN tévécsatornán, májusban már érkezik az újabb premier, a Vörös Özvegy (Red Widow). A minisorozat, amelyet az AXN hoz először Magyarországra, egy olyan nő sorsát mutatja be, aki férje hidegvérű meggyilkolása után, gyermekei védelmében kénytelen felvenni a harcot a kaliforniai maffiával.
A Dexter vezető forgatókönyvírója, Melissa Rosenberg jegyzi a Vörös Özvegy (Red Widow) című exkluzív minisorozatot, amelyben a Vészhelyzet sármos Kovac dokija, Goran Visnjic visszatér a képernyőkre egy elegáns kaliforniai maffiavezér szerepében. Partnere a női címszereplő Radha Mitchell (Melinda és Melinda) egy olyan nőt alakít, aki hihetetlen erőt és bátorságot fedez fel magában, amikor arra kényszerül, hogy egyedül kell helytállnia egy farkastörvények uralta világban. A Hannibal után az AXN tehát ismét egy olyan sorozatot tűz műsorra, amelyben nem egyszerűen hősök, hanem mélyen emberi, esendőségükben is nagyszerű karakterek sorsát követhetik a nézők.

A felkavaró dráma-thrillerben a háziasszony Marta Walraven Észak-Kalifornia egyik kertvárosában éli gondtalan, hétköznapi életét. Kényelemes otthonában szerető férj és három remek gyermek veszi körül. Ám az idill tökéletes álcája mögött családi bűnszervezet rejtőzik. Marta apja, testvére és férje illegális üzletekkel keresik a kenyerüket.

Amikor Marta férjét meggyilkolják, és az FBI megpróbálja az asszonyt besúgónak beszervezni, az asszony élete teljesen megváltozik. Csak ő védheti meg családját a további rettegéstől és vérontástól. Meg kell küzdenie a gengszterekkel, de az FBI-jal is. Eddig maga sem tudta, milyen elképesztő elszántság, erő és leleményesség rejlik benne, miközben lassan fény derül az igazságra, férje halálának valódi körülményeire.
A Vörös Özvegy a nagysikerű holland Penoza című sorozat amerikai változata. Műsoron: 2013. május 17-étől, péntekenként 21.00 órakor az AXN tévécsatornán.

/Forrás: Sajtóklub.tv/