TV csatornák és műsorgyártók
Berényi Claudia fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Berényi Claudia
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hogyha valaki otthagyja az évek óta meglévő munkahelyét, akkor azt észreveszik a hozzátartozóik, baráti körük, esetleg munkatársaik. De mi van akkor, hogyha ezt egy híres sorozat sztárja teszi meg? Akkor bizony nem csak a családtagok, munkatársak teszik fel a nagy kérdést, hogy mi vezetett ehhez a döntéshez, hanem felteszik a kérdést a sorozat rajongóik is.

Bár Ábrahám Edit már az év elején bejelentette döntését, még mindig vannak olyanok, akik értetlenül állnak a döntése előtt. Elsősorban olyanok, akik szerették Berényi Claudiát, vagy csak hozzászoktak karakteréhez. Ábrahám Edit már a sorozat kezdete óta jelen van a sorozatban, és főszerepet játszott mind a mai napig. Mint elmondta nagyon sok mindent tanult filmbéli szerepéből, amelyet a mindennapi életben fel tud használni, de természetesen csak pozitív tulajdonságokra kell gondolni. Tizenhat éve dolgozott tehát együtt a Barátok közt csapatával Edit, aki most úgy döntött, hogy kicsivel több időt szeretne tölteni családjával, és más dolgokba is bele szeretne vágni, ezért egy időre elköszön a sorozattól.

A Claudia karakterét kedvelők számára tehát jó hírnek számít az, hogy úgy tűnik, nem kell végleg elköszönniük tőle, hiszen még vissza-vissza tér meglepetéseket és bonyodalmakat okozni. Bizony nem lehet egyszerű meghozni egy ilyen döntést, amikor valakinek a munkahelye, és az ott dolgozó emberek részévé váltak, olyanok, akár a családtagok. A karaktere szüneteltetéséről ő maga határozott, de a producer is megérti Ábrahám Edit döntését.