TV csatornák és műsorgyártók
kuktafazék

Kuktafazék

A tűzhely mellett hosszú ideig állni nagyon megterhelő, viszont nem tehetünk mást, ha a hagyományos edényekben készítjük a finomságokat. A főzés folyamata felgyorsítható a kuktafazék alkalmazásával, mert a benne lévő nyomásnak köszönhetően, hamar elkészül az étel.

Mindenféle finomság elkészítéséhez ideális ez az edény, főzhetünk benne levest, húsételeket, de még csemegekukoricát is. Az edenyshop.hu online áruház virtuális polcain 5 és 7 literes változatban lelhető fel a kuktafazék, így mindenki az igényeinek és az elkészítendő ételek mennyiségétől függően válogathat. Rendkívül hasznos kellék, bár tény, hogy nagyon vigyázni kell a használata során.

Viszont az előírások betartása mellett nem történhet semmi baj. 2 darab fogóval van ellátva, ami praktikus használatot tesz lehetővé. A kuktafazék másik lényeges előnye, hogy az ebben főtt ételek sokkal jobban megőrzik a tápanyagtartalmukat. Saját részre és ajándékba szintén kitűnő döntés, mert a főzést gyorsító edénynek minden háziasszony örül.