TV csatornák és műsorgyártók
Aluplast műanyag nyílászáró

Aluplast műanyag nyílászáró

A pvc-ből készített nyílászárók terén nagyszerű kínálattal rendelkezik az Aluplast. A több évtizedes tapasztalat a gyártás terén kiváló termékeket eredményez, melyek nagyszerű műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek. Az Aluplast műanyag nyílászárók közül szeretnék egyet kiemelni, melyet most nagyon sok vásárló keres.
A Jubileum nyílászáró 8cm-es beépítési mélységgel készül és többszörös gumitömítéssel van ellátva. A nyílászáró kerete 6 kamrából áll, melyeket gáz tölt ki. Nagyon biztonságos zárral és speciális vasalatokkal van felszerelve. Az Aluplast műanyag nyílászárók ezen típusa is többrétegű üveggel rendelkezik, mely hangszigetelő és természetesen hőszigetelő tulajdonságokkal bír. Szinte minden főbb színben választható és különféle keret kialakítási formák közül lehet rendelni.
Az Aluplast műanyag nyílászárók árai szinte verhetetlenek, mert ha összehasonlítjuk azt a minőséggel, akkor láthatjuk, hogy ennél jobban nem is járhatunk. A tiszaajtokft.hu oldalán ajánlatkéréssel fordulhat a szakemberhez, ha felkeltette az érdeklődését az Aluplast műanyag nyílászárók egyike.