TV csatornák és műsorgyártók
Meddőség

Meddőség

A gyermekvállalás olykor komoly akadályokba ütközik. A statisztikák szerint minden hatodik-hetedik pár küzd a meddőség problémájával. A terméketlen pároknak a szakemberek különböző terápiákat, szükség esetén műtéti beavatkozásokat javasolnak. Ha a gyógyszeres kezelések nem hozzák meg a beléjük vetett reményeket, akkor szóba kerülnek az olyan módszerek, mint az inszemináció, végső esetben pedig a lombik.

Ezek segítségével sok esetben létrejön a terhesség, a lombik programok sikerrátája pedig egyre magasabb. A hagyományos eljárások mellett vannak olyan kiegészítő eljárások is, melyek javíthatják a meddőségi kezelések eredményességét. Léteznek orvostechnikai eszközök, melyek használata kiegészítheti a meddőség hagyományos orvosi kezeléseit. Az ivarsejtek életképességéhez szükséges, hogy a petesejtek és hímivarsejtek termeléséért felelős szervek a mikrokeringés útján hozzájussanak a működésükhöz szükséges oxigénhez és tápanyagokhoz.

A meddőségi kezelések eredményességének javításában ezért hatásos lehet a mikrokeringés serkentése. A mikrokeringés célzott serkentéséhez már ki sem kell menni a kényelmes otthonunkból, lehetőség van a mikrokeringést javító orvostechnikai eszközök bérlésére is.