TV csatornák és műsorgyártók

A szakemberek szerint, az influenzajárványos, hideg időszakban elsősorban arra kell vigyázni, hogy a lábunk melegben legyen, hiszen a legkönnyebben az alsó végtagok hőmérsékletének lecsökkenésével fázhatunk meg.

Erre a kisgyermekek esetében fokozottan oda kell figyelni, az aprónép immunrendszere ugyanis még nem elég erős a vírusokkal, baktériumokkal szemben, ezért sem hiányozhat a csemete őszi, téli ruházatából egy bundás vagy termobéléses, tökéletesen vízhatlan supinált bakancs.

A lábak egészséges fejlődését segítő, kiváló minőségű gyermekcipőiről ismert Szamos kölyök márka kínálatában ez a nagyszerű termék is megtalálható. Az orvostechnikai eszközként nyilvántartott supinált bakancs kifelé döntött talpa a befelé forduló lábfej tartását korrigálja, ugyanakkor az egyedi felépítésű sarokrésszel együtt erősíti a talp izmait, támogatva a lábfej boltozatának kialakulását.

A csúszásmentes talp a fagyos napokon is biztonságossá teszi a mozgást, így bátran csúszkálhatnak a jégen a vadonatúj oroszlán- vagy pillangómintás supinált bakancsukban a csöppségek.