TV csatornák és műsorgyártók

Az internet korában érthető, hogy sokan szívesebben keresik online álmaik bringáját. A rengeteg kerékpár webáruház között viszont már nem olyan egyszerű eligazodni. Érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik mit és milyen áron kínál, illetve azt, hogy jár-e valamilyen szolgáltatás a megrendelt bringa mellé. A körültekintő hozzáállás a kerékpár vásárlás során kifizetődik. Egyrészt nagy esély van rá, hogy egy nívós modellt sikerül kedvezőbb áron beszerezni, mintha máshonnan vennénk, másrészt számos kényelmes szolgáltatás élvezői lehetünk, hogyha erről előzőleg tájékozódtunk az adott kerékpár webáruház kapcsán.

De miről ismerszik meg egy megbízható kerékpár webshop? E tekintetben például nagyon árulkodó maga a webáruház felülete, kinézete, opciói és nem az ügyfélszolgálat. Elvégre egyáltalán nem mindegy, hogy miként viselkedik egy eladó az ügyfeleivel. Hogyha minden kérdésünkre készséges és kielégítő választ kapunk az ügyfélszolgálaton keresztül, akkor joggal bizakodhatunk abban, hogy nem fog kellemetlen meglepetés érni a vásárlás során. Miért olyan fontos ez? Mert egy modern bringa több százezerbe is kerülhet. Egy ekkora tétel esetében joggal várja el a vásárló a gördülékeny ügyintézést. Az már eleve rossz kezdet, ha egyáltalán el sem lehet érni a kerékpár webáruházat, ahonnan vásárolni szeretnénk, pedig ilyen sajnos sok esetben előfordulhat. Megérkezik a hibás alkatrész vagy a rossz méretű felszerelés, amit szeretnénk visszaküldeni, de ezzel kapcsolatban nem kapunk semmilyen információt. A vásárlói értékelések is sokat elárulnak a kerékpár webáruházak minőségéről és hozzáállásáról. Ezeket sem árt átnézni, mielőtt a kosárba pakolnánk egy új bringát.

A kedvezmények mindig csábítóak az online vásárlás alkalmával és nincs ez másként akkor sem, hogyha bringát, alkatrészt vagy felszerelést vásárolnánk. Szinte mindig jelen van valamilyen kedvezmény egy adott kategórián belül. Nem kell beérnünk azzal a néhány dologgal, ami a kerékpár boltban elfér, mivel sokkal nagyobb kínálatból válogathatunk, mintha elmennénk egy bringás boltba.

Kerékpár webáruház, ahol törődnek az ügyfelekkel

Könnyű dolog az ügyfelekről leakasztani a pénzt, de mennyivel jobb kép alakul ki a vásárlóban akkor, ha a termék megvétele után sem engedi el a kezét a kerékpár webáruház. A Berguson egyik nagy erénye éppen ez. Hiszen egy ilyen kategória, mint a bicikliké, alapos körültekintést és hozzáértést igényel. Elég csak elállítani a váltót vagy a féket, ami máris rengeteget ront a felhasználói élmény szempontjából vagy rosszabb esetben balesethez vezethet. Érthető, miszerint valakinek biciklije van, még nem biztos, hogy be tudja azt állítani vagy meg tudja javítani. Sokaknak már a karbantartással is gondjuk akad vagy egyszerűen csak nem szeretnének rá időt szánni.

A Berguson csapata ezt 1 éves ingyenes szervízzel oldotta meg. Ha meg kell húzni néhány csavart, ha ki kell cserélni a váltó bowdent, akkor nem a tulajdonosnak kell ezzel vacakolnia. Azt viszont mindenképp érdemes a szolgáltatás igénybevétele előtt jelezni, hogy milyen jellegű problémával szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást, mert egy első teleszkóp javítása vagy olajcseréje már sokkal munkaigényesebb feladat. Ha nem vagyunk benne biztos, hogy saját kezűleg képesek vagyunk megjavítani a biciklit, akkor bízzuk inkább szakemberre vagy ez esetben a Berguson szerviz csapatára!

A szakmaiatlan hozzáállásból kifolyólag sokan inkább személyesen szeretnek kerékpárt vásárolni, mert elég egy rossz élmény, ami végleg eltántoríthatja a vásárlót az online rendeléstől. Éppen emiatt fektetnek a berguson.hu kerékpár webáruház esetében az ügyfélre, illetve a szolgáltatások és a termékek minőségére. Nincs több hetes várakozási idő a kiszállítás során, a termékek minőségére sem lehet panasz, hiszen elismert gyártók termékei közül válogathatunk, ráadásul többféle módon szerezhetjük be a tökéletes kerékpárt.

Ha nincs lehetőség a kerékpárt egyben kifizetni, akkor vásárolhatunk 10 hónapos futamidőre is minden különösebb feltétel nélkül. Egy jó bringa élettartamát figyelembe véve, az a 10 hónap semmiségnek számít ahhoz képest, hogy hány éven keresztül szerezhetünk feledhetetlen élményeket a biciklivel. Ha adott esetben a hitel mégsem tekinthető járható útnak, akkor a régi bringánkat felértékelve, annak az ára beszámítható az új vásárlása során, ami komoly megtakarítást is jelenthet.

A kínálatot is figyelembe véve, egyértelműen kirajzolódik, hogy a berguson.hu komoly kerékpár webáruház, mind a termékek, mind a szolgáltatásokat terén. Ráadásul az árak is kedvezőnek számítanak a legtöbb biciklis online bolthoz képest, amiken tovább javítanak a rendszeres akciók. Ezért érdemes lehet figyelni az árak alakulását a webáruházon belül, mert így nagyobb eséllyel juthatunk hozzá egy-egy nívós termékhez. Aki többet szeretne megtudni, a webáruházról és a termékekről, az számos érdekes, videós tartalmat talál a Berguson kerékpár YouTube csatornán, de berguson.hu webáruház blog bejegyzéseiből is sok érdekesség kiderül a kerékpárokról és a kerékpározással kapcsolatban.