TV csatornák és műsorgyártók

Nike magasszárú focicipő

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni ezt a rendkívül népszerű világmárkát, amit szinte mindenhol ismernek. Talán alig akad olyan ember, akinek az élete során ne lett volna valamilyen Nike terméke.

A Nike magasszárú focicipő kiemelt helyet foglal el azok körében, akik nemcsak nézni, hanem űzni is szeretik ezt a sportot. Mondhatnánk, hogy nem a sportruházat minősége a lényeg, hanem annak a tudása, aki azt viseli. Ez azonban csak félig igaz.

A focistának a lábai jelentik a legnagyobb előnyt a labdakezelésnél, ezért mindenképp szüksége van egy kényelmes Nike magasszárú focicipőre, ami különleges technológiával van elkészítve. Ez nem más mint az ACC technológia, ami kiemeli a Nike magasszárú focicipőt a konkurencia termékei közül.

Már más gyártók is kezdenek bevezetni hasonlót, ám ez a szabadalom mégis a Nike márkához köthető. A nedves vagy száraz környezet eddig nagyban befolyásolta a labdakezelést, azonban az ACC technológiával készült Nike magasszárú focicipő esetében már más a helyzet. Tökéletes labdakezelést tesz lehetővé, minden körülmény között.

Print Friendly, PDF & Email