TV csatornák és műsorgyártók

Escape room Budapest

Nyáron nem minden esetben egyszerű kitalálni, hogy miként üssük el a rendelkezésre álló időt. Egy idő után unalmassá válik minden, tehát elkezdünk valami különlegesre vágyakozni.

Az escape room Budapest tökéletes választás, hiszen így próbára tehetjük magunkat a feladványok megoldásában. Csak akkor leszünk képesek kijutni a helyiségből, ha minden rejtvényt megoldunk. Ez bizony egyáltalán nem könnyű, ezért csapatban kell játszanunk. Az escape room Budapest egyszerre 2-5 főt tud fogadni egy pályán.

Jelen pillanatban ötféle küldetés közül választhatnak a játékosok. Nagyon izgalmasnak ígérkezik egy őserdei szörny megfékezése vagy egy pokolgép felrobbanásának a megakadályozása.

A gyémántrablás szintén sokaknak mozgatja meg a fantáziáját. A virtuális világ szerelmesei sem maradnak kihívások nélkül, hiszen kiszabadulhatnak a mátrixból vagy látogatást tehetnek egy másik dimenzióban. Az escape room Budapest folyamatosan várja a jelentkezőket, ezért érdemes minél hamarabb időpontot foglalni a Mindquest honlapján.

Print Friendly, PDF & Email