TV csatornák és műsorgyártók

Vákuumtasak

Az élelmiszeripar nagyon sok fajta vákuumcsomagoló anyaggal dolgozik, amikre bizony nagy szükség is van. A legismertebbek közé tartoznak a mikróbarázdált, az oldalredős, a transzparens és persze a talpas vákuumtasak. Ott vannak még a fém gőzölt fajták, amelyek kamrás vákuumcsomagoló gépekhez alkalmazhatóak.

Ezek a vákuumtasakok megrendelhetőek a Gasztronauta cég weboldalán. Nem mellesleg a vállalkozás kínálata nem csupán a típusokat, de a méretet tekintve is elképesztően nagy. A shoptól nagyon sokan rendelik meg a főzhető változatokat. Ezek 100 fokon forrázható, 121-en sterilizáló, 220-an süthető és természetesen mikrózható tasakok.

Emellett vannak még a szimpla vákuumtasak termékek, amelyek megvehetőek natúr, színes, szín nyomott, arany-ezüst és persze talpas, euro füles, metalizált, és védőgázos variációban egyaránt. Akit tehát érdekelnek a vállalkozás produktumai, jól teszi, ha ellátogat ennek a weboldalára, ahol roppant egyszerűen megvehető az a modell, amelyikkel leegyszerűsödik a főzés, sütés és az ételek tárolása is.

Print Friendly, PDF & Email