TV csatornák és műsorgyártók

Alufelni keresővel gyorsabban találhatja meg azt, amit keres: https://www.akciosgumi.hu/alufelni-lemezfelni/

Olcsó vagy drága gumi legyen? Inkább a minőséget tartsa szem előtt vagy az árat? Válasszon inkább Kínából jött változatot? Kisebb méret mellett döntsön? Ezek a kérdések mindig felmerülnek, amikor téli gumi vásárlásra kerül a sor. Viszont az abroncs mellett, éppen olyan fontos a felni is. A téli gumikhoz alufelnit szoktak választani, ami jól bírj a zord körülményeket. Alufelni keresővel gyorsabban találhatja meg azt, amit keres: https://www.akciosgumi.hu/alufelni-lemezfelni/ weboldalon.

A speciális termék ellenáll a nyári hőségnek, valamint a szélsőséges időjárásnak. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy az alufelni több évet kell kibírjon. Ne érje be az olcsóbb fajtákkal, válasszon inkább minőségi darabokat, amelyeket sok-sok évig hiba nélkül tud alkalmazni. Arra nagyon figyeljen oda, hogyha a napi átlaghőmérséklet tartósan nem éri el a plusz 7 °C fokot, akkor mindenképpen hanyagolni kell a nyári abroncsokat.

Ezen változatok a téli, jeges utakon sokkal élet- és balesetveszélyesebbek, mint azt gondolná. Egyrészt rosszabb a tapadásuk, más a gumi összetétele, ráadásul a bordázatuk sem ahhoz lett kialakítva, hogy egy megcsúszás esetén megfogja az autót. Természetesen a téli gumi is veszélyes tud lenni, hogyha egy jégfolton vagy kisebb havas útszakaszon nem képes megtapadni. Arra is nagy figyelmet kell fordítani, hogy az abroncs ne fusson három szezonnál többet. A négyévszakos kiviteleket sűrűbben kell cserélgetni, hiszen egész évben használatban vannak.

A weboldalon, a márkás abroncsok mellett, megtekintheti a remek ár/érték aránnyal rendelkező alufelniket is. A legtöbb vásárló egyáltalán nem tudja, hogy milyen alufelnit érdemes beszerezni. Azonban néhány paramétert figyelemmel kísérve, Ön is egyszerűen meg tudja majd rendelni a gépjárműhez szükséges modelleket. Először is célszerű ismerni a felni méreteit collban kifejezve. Másodszor ismerni kell az átmérőt, valamint a rögzítő csavarok által meghatározott kör átmérőjét. Arra is ügyeljen, hogy a gyártóknál eltérhet az alufelnik rögzítéséhez használt csavarok kinézete.

Print Friendly, PDF & Email