TV csatornák és műsorgyártók

Szőlőmagliszt

Szeretnénk felturbózni szervezetünket vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy az jobban ellenálljon a különböző betegségeknek? Akkor némi szőlőmagliszt legyen terítéken. Természetesen, nem azt jelenti ez, hogy csak úgy magában fogyasszuk el, mert bizonyos ételekhez hozzáadva csodálatos hatást érhetünk el vele. A hagyományos gabonalisztekkel ellentétben inkább joghurtokba, müzlikbe, italokba, turmixokba keverve fogyaszthatjuk, mintsem sütésre használjuk fel.

Szokás azonban kenyérkészítés során felhasználni bizonyos mértékig. A szőlőmagliszt semleges ízzel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy mindenhez hozzáadható, mert nem fog feltűnni a jelenléte. Néhány hasznos összetevője közül említést érdemel a molibdén, mangán, magnézium, vas, bioflavin tartalma.

Az időskori szembetegségek kialakulásának megelőzésében segíthet a rendszeres szőlőmagliszt fogyasztása. Személyesen bioboltokban vagy akár az internetről is megrendelhető online a készítmény alig több mint 1000 forintos kilogrammonkénti áron. Tegyünk az egészségünk javulásáért egy hatalmas lépést!