TV csatornák és műsorgyártók

Sellő baba

Bármilyen modern világot élünk, a klasszikus, valódi értéket képviselő nevelés nem megy ki a divatból. Azzal, hogy az anyukák a kislányaiknak babát vásárolnak, voltaképpen a női szerepre nevelik.

A kicsik fantáziáját például messzire viszi egy sellő baba gyönyörűséges uszonya, valamint a felső testén látható ruházat. Emellett szép szőke haja van, amiből csodás frizurákat készíthet a kis fodrásznő. A jatekotthon.hu webáruházban megvehető Barbie sellőt a Tündérmese birodalmuk ihlette. Jellegzetességei közé tartozik, hogy levehető a hajdísze. Ha egy ilyen sellő baba társaságában tartózkodik a kislány, biztosan nem fog unatkozni, mert együtt remekül elszórakoznak. Meglátja, még éjszakára sem hagyja magára a babáját a csemetéje, olyan nagy kedvenc lesz!

Ezért rendelje meg minél előbb, hogy a gyermeke birtokba vehesse! Ha kérdése adódna, akkor nyugodtan tárcsázhatja a honlapon szereplő telefonszámot, mert a munkatársak szívesen állnak a rendelkezésére. Szerezzen örömet játékos kislányának egy sellő baba megvételével!

Print Friendly, PDF & Email