TV csatornák és műsorgyártók

A kemence csakis akkor tudja hatékonyan elvégezni a feladatát, ha az a megfelelő tartozékokkal rendelkezik. Kétségtelen, hogy az egyik legfontosabb a sok közül a kemence ajtó. Ez számos hazai webboltban megvehető. Persze, akinek fontos a magas minőség, az nem vásárol akárhonnan. A minden téren megfelelő kemence ajtó megvehető a Benkel shopban.

Itt sokan döntenek a cég által egyedi módon kreált, lézer technológiával megmunkált termék mellett,ami kerti konyhákban található kemencék egyik legfőbb eszköze lehet. Ez a típusú kemence ajtó, akárcsak a többi modell, megannyi méretben kapható. Szegecssorral díszítették a szakemberek és magas hőállóságú festékkel felületkezelték.

Különféle gombok, fogantyúk is vannak rajta, amik igény szerint kérhetőek fekete és réz kivitelben. Akinek ez túldíszített, az dönthet a hagyományos változat mellett. Rendelkezik bizonyos díszelemekkel, de ettől eltekintve a minimalista kategóriába tartozik. Ez a kemence szájának lezárására szolgáló elmozdítható ajtó.

A boltban sokak első választása még a rusztikus kemence ajtó. A Benkel gyártmányú klasszikus kialakítású produktum biztonságos reteszes megoldású és levegőztető szabályzóval van szerelve. A webáruházban egyéb kütyük is megvehetőek, akárcsak a létfontosságú füstcsövek és idomok. A kínálatban az összes elengedhetetlen szerelvény, füstcső, bilincs, könyök és bekötőidom megtalálható.

A Benkel boltot azért választják sokan, mert itt fekete acél és saválló csöveket, könyököket egyaránt meg lehet rendelni, megannyi méretben. A füstcsövek és idomok 120 mm-es átmérőtől egészen 200 mm-ig kaphatóak. Még a nagyon modern ABX kandallókhoz is kaphatóak tartozékok.

Természetesen a füstcsövek és idomok mindegyik darabja minősített, illetve ezek szilárd tüzelésű kandallók bekötéséhez gond nélkül használhatóak. A megszokott füstcsövek és idomok mellett, a Benkel a sajátos kerámia kéményekhez használatos bekötő kellékeket is forgalmaz. Miért fontos ez? Nos, a kellék alkalmazásával elkerülhető, hogy a füstcső a hőtágulás miatt szétrepessze a kémény bekötőidomát. A szakemberek szerint, ez egy nélkülözhetetlen eszköz.