TV csatornák és műsorgyártók

Függetlenül attól, hogy jobban kell kezelnie a teendők listáját vagy csak szeretne valamit, ami segít ellazulni, egy bullet journal segíthet. A bullet journal készítése olyan, mint egy napló, viszont nemcsak íráshoz, hanem rajzoláshoz is használhatjuk. Üres, soros oldalak helyett, egy ilyen napló olyan szakaszokat tartalmaz, amikben napi teendőket írhat le, havi vagy heti naptárt vezethet, jegyzeteket készíthet, nyomon követheti a fiziológiai és mentális egészségét, valamint rögzítheti a rövidebb távú terveit.

A bullet journal készítése nem sablonszerűen történik, nincsenek megadott fejlécek vagy rácsok. Helyette vásárol egy üres vagy ponthálós naplót és létrehoz ebből valami egyedit saját magának és a céljainak. Éppen ezért, a bullet journal készítése meglehetősen jelentős előzetes időbefektetést igényel. A folyamatnak azonban szórakoztatónak és kreatívnak kell lennie. Néhány egyszerű ponton, például a tennivalók listáján és a naptáron kívül, a tartalma és az, hogy mennyire vesz részt benne, teljes mértékben a preferenciáin múlik.

Akvarell sketchbook a kreatív elméknek

Minden remekmű mögött egy értékes vázlat áll. A kreativitás története tele van hivatkozásokkal, amelyek bizonyítják, hogy az akvarell sketchbook nélkülözhetetlen eszköz a művészeti ágazatokban. Az akvarell sketchbook az a bizonyos eszköz, amire minden kreatív elmének szüksége van ahhoz, hogy az ötletek fizikai formát kapjanak. Nem számít, hogy ezek az ötletek egy konkrét projektből származnak, amin éppen dolgozik vagy olyan ihlethullámokról van szó, amiket egyszerűen fel kell jegyeznie valahová.

A vázlatfüzetet bárhová magával viheti és minden helyzetben ott van, készen az ötletei megörökítésére. Ezek tökéletes eszközt jelentenek az új technikák teszteléséhez, kísérletezéshez és a képzeletének szabadjára engedésére. Az akvarell sketchbook révén játszhat az ötleteivel anélkül, hogy nyomást gyakorolna a tökéletes eredmény elérésére és szabadon építhet valamit más ütemben, apránként alkalmazva az új ötleteket, döntéseket, valamint megfontolásokat.