TV csatornák és műsorgyártók
dekorációs kellékek

Dekorációs kellékek

A lakás gondoskodik arról, hogy valahol lakni tudjunk, az otthon azonban kiszolgálja a lelki igényeinket is. Ha lakásból otthon akarunk varázsolni, akkor szükség lesz a dekorációs kellékek valamelyikére és egy kis fantáziára. Ha körülnézünk az interneten, akkor rengeteg jobbnál-jobb ötletet fogunk találni, azonban nem érdemes az összesbe belekezdeni.

A rengeteg szín és még több forma egyet jelent a káosszal, ami nem nevezhető otthoni, nyugodt hangulatnak. Inkább válasszuk ki azokat a színeket, amelyek dominálják a lakást és próbáljuk megtalálni a tökéletes harmóniát közöttük. Ha sok barna és kék található, akkor kitalálhatunk egy tengeres témát és ahhoz választhatjuk ki a dekorációs kellékeket.

Egy fehér koszorú, kék gyertya, hullámokat, esetleg fehér vitorlást utánzó falidísz nagyot dob a falak kinézetén, így tényleg úgy érezzük majd, hogy hazaértünk. Ezekben az apró kellékekben az a legjobb, hogy bármikor újat készíthetünk, így minden évben kedvünkre változtathatunk a kiválasztott témán.